Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmice protiv Portugala i Španjolske

 

Obavještavamo Vas o sljedećim rokovima za slanje zahtjeva za akreditacije za rujanske utakmice hrvatske A reprezentacije:

 

1)  Portugal – Hrvatska (prijateljska, 6. rujna, stadion Algarve, Faro/Loule): 24. kolovoza 2018. u 12:00 sati

2)  Španjolska – Hrvatska (Liga nacija, 11. rujna, stadion Martínez Valero, Elche): 27. kolovoza 2018. u 12:00 sati

 

Zahtjeve u odvojenim e-mailovima za svaku utakmicu možete poslati na e-mail adresu tomislav.pacak@hns-cff.hr, a molimo Vas da poštujete navedene rokove jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz protivničkih saveza. Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice.

 

 

 

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

06.09.2018.

Estádio Algarve, Faro

Prethodna utakmica

Francuska - Hrvatska 4:2

15.07.2018.