Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Godišnja Državna nagrada za sport

Izbornik Dalić,
kapetan Modrić i
Vatreni dobitnici
nagrade Franjo Bučar

12.10.2018.
Izbornik Dalić, kapetan Modrić i Vatreni dobitnici nagrade Franjo Bučar
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Osvajanje svjetskog nogometnog srebra u Rusiji bit će nagrađeno i državnom nagradom za sport, koja nosi ime Franje Bučara.

Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar odabrao je ovogodišnje dobitnike, koji će biti nagrađeni na svečanoj dodjeli 27. studenoga.

Godišnje su nagrade, zahvaljujući sjajnom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te osvojenom drugom mjestu, dobili i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, kapetan Vatrenih Luka Modrić, kao i cjelokupna reprezentacija.

Kapetana Modrića i izbornika Dalića za nagradu je predložio Hrvatski nogometni savez, dok je reprezentaciju predložio Zagrebački nogometni savez.

Nagrade za životno djelo dobili su Vladimir Janković, Milka Babović te posmrtno Mate Parlov. Uz Modrića, Dalića i Vatrene, među dobitnicima godišnjih nagrada još su Josip Bilić, Tin Srbić, Ivo Trumbić, Miho Bošković, Dino Sinovčić, Neven Bertičević, Boško Božić, Vjekoslav Šafranić i Petra Deša.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.

Ljestvica

1.Azerbajdžan000
2.Hrvatska000
3.Mađarska000
4.Slovačka000
5.Wales000